Wie we zijnBruikbaar Voor uHoe we werkenOpdrachtgeversWaar we zittenLogin
 

Quickscan


Lees ons artikel wat recent verscheen in het vakblad Automotive

 

Vacatures


Wij zijn aangesloten bij MOA. Klik hier voor meer informatie.


 
Home
Sales is voor ieder bedrijf de bron van het bestaan. Veel bedrijven zien after sales echter niet als de bron van het bestaan. Terwijl iedereen op de hoogte is van de samenhang van deze twee.
Om het rendement van een bedrijf te verhogen zal u zichzelf vaak de volgende vragen stellen: Heb ik de juiste afweging gemaakt tussen het budget en de opbrengsten? Wanneer weet ik of het after sales budget voldoende is om mijn klanten te blijven binden? Moet ik gaan bezuinigen of juist investeren?
In de automotive is het vaak hard werken voor weinig rendement, daardoor zijn foute beslissingen vaak extra kostbaar. Zou het niet ideaal zijn als u één partner heeft die door gedegen onderzoek de kwaliteit van uw product/dienst aan kan geven? Rendements verbeteringen aangeeft? of de actuele ervaringen van uw klanten aan kan geven? Rass Europe is die partner!
Wij onderzoeken sales en after sales en komen met gedegen advies, die u helpt de beste beslissingen te nemen om het rendement van uw organisatie te verhogen. Rass Europe heeft al meer dan 10 jaar ervaring als dienstverlenende organisatie op het gebied van sales en after sales in de automotive industrie.
'Wilt u het rendement van uw organisatie verhogen door een optimaal functionerende sales en after sales? Dan is er maar één partner, Rass Europe!'
 

© copyright 2008 Rass Europe | Disclaimer